ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανανεωμενο femme.gr

Καλώς ήλθατε στο ανανεωμένο femme.gr.

Συγκεντρώνοντας μια θαυμάσια ομάδα συντακτών βάλαμε στόχο να ανανεώσουμε το αγαπημένο μας femme.gr και να φτιάξουμε ένα πολυθεματικό blog με επίκεντρο τις δραστηριότητες της γυναίκας που κατοικεί στην Ελλάδα και στον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε επομένως να αλλάξουμε το προφίλ που μέχρι τώρα είχε το femme.gr που ήταν καθαρά ιατρικό ενημερωτικό site.

Από τώρα και στο εξής θα μπορείτε να βρίσκετε θέματα ειδήσεων από όλον τον κόσμο, θέματα αγοράς, υγείας αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα είναι πολύ χρήσιμες στην ελληνίδα εργαζόμενη και επιχειρηματία.

Ζούμε όλοι μέσα σε έναν κόσμο που όλο αλλάζει. Η ίδια η Ελλάδα μας έχει αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία 7 χρόνια με συνταρακτικές συνέπειες σε έναν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της. Είναι επομένως περισσότερο ανάγκη από ποτέ να μπορέσουμε ως Έλληνες και Ελληνίδες να αισθανθούμε ένα δυνατό παλμό ενότητας που θα μας βοηθήσει να ορθοποδήσουμε και να βρούμε και πάλι ένα νέο όραμα για το μέλλον μας μέσα σε μια ταραγμένη αλλά και ταυτόχρονα υπέροχη Ευρώπη.

Δεσμευόμαστε επομένως ως συντακτική ομάδα του femme.gr να παρέχουμε σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου και αγάπη για τη ζωή.

Καλή αρχή λοιπόν.

femme.gr

 

Comments
To Top