ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίδυμες θα τρέξουν για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Τρίδυμες Ρίο Ολυμπιακοί αγώνες

Η Λέιλα, η Λίνα και η Λίλι Λούικ από την Εσθονία θα περάσουν στην ιστορία ως οι πρώτες τρίδυμες που διαγωνίστηκαν ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι 30χρονες γαλανομάτες αδερφές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον Μαραθώνιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι τρεις αδερφές με σύνθημά τους «Trio to Rio» ξεκίνησαν να ασχολούνται σοβαρά με το στίβο σε ηλικία 24 ετών

 

 

τρίδυμες Εσθονία

Η Λέιλα, η Λίνα και η Λίλι Λούικ από την Εσθονία

 

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο για τρία κορίτσια από την Εσθονία θα αποτελέσουν σημαντικό σταθμό στη ζωή τους, όχι μόνο επειδή είναι αθλήτριες, αλλά επειδή είναι τρίδυμες αθλήτριες που θα τρέξουν όλες μαζί στο Μαραθώνιο.Οι τρεις αδερφές με σύνθημά τους «Trio to Rio» ξεκίνησαν να ασχολούνται σοβαρά με το στίβο σε ηλικία 24 ετών και τώρα έξι χρόνια μετά, πιστεύουν ότι μπορούν να σημειώσουν καλό χρόνο στο Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Λίνα Λούικ ήταν η πρώτη που ασχολήθηκε με τους δρόμους μεγάλων αποστάσεων, που σταδιακά “κέρδισαν” και τις αδερφές της.
Αν και τις περισσότερες φορές προπονούνται παρέα, δεν είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μαζί μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2014 στη Ζυρίχη, λόγω τραυματισμών.
Αν και δεν έχουν βάσιμες ελπίδες να κερδίσουν μετάλλιο, οι τρίδυμες ονειρεύονται να κόψουν μαζί το νήμα του τερματισμού. Για αυτό εξάλλου, έχουν για σλόγκαν τους: “Τρίο στο Ρίο”.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Λέιλα έχει τον ταχύτερο χρόνο στον Μαραθώνιο με 2 ώρες, 37 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, από τους Αγώνες της Σαγκάης το 2013. Δεύτερη, με διαφορά 2 λεπτών και 30 δευτερολέπτων έρχεται η Λίνα και ακολουθεί η Λίλι με διαφορά επιπλέον 45 δευτερολέπτων.

Femme.gr ειδήσεις

To Top