ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μισέλ Ομπάμα βάζει τις βάσεις για το πολιτικό της μέλλον

Μισέλ Ομπάμα συνέδριο των Δημοκρατικών

Η Μισέλ Ομπάμα κατάφερε μέσω της ομιλίας της να θέσει τις βάσεις για το πολιτικό της μέλλον

H Μισέλ Ομπάμα έκλεψε την παράσταση στο συνέδριο των δημοκρατικών (democratic national convention) που πραγματοποιείται στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. Σε έναν καταιγιστικό λόγο υποστήριξε με πάθος την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία. Η Μισέλ Ομπάμα κατάφερε μέσω της ομιλίας της να θέσει τις βάσεις για το πολιτικό της μέλλον, κάνοντας αναφορές στην ιστορία των ΗΠΑ και τον καθημερινό αγώνα και την ιστορία των αφροαμερικανών.

 

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος χτίστηκε πριν 200 χρόνια από σκλάβους.

 

H Miσέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια

H Miσέλ Ομπάμα στο συνέδριο των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια

Το κοινό στο συνέδριο των δημοκρατικών κυριολεκτικά εκστασιάστηκε ακούγοντας την Μισέλ Ομπάμα να αναφέρεται στο πόσο περήφανη αισθάνεται που μέσα στο Λευκό Οίκο κατοικεί μία οικογένεια αφροαμερικανών, όταν μόλις 200 χρόνια πριν ο λευκός οίκος χτιζόταν από σκλάβους. Μιλώντας για το πως θα ήθελε να δει το μέλλον των ΗΠΑ, η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε και πάλι στην οικογένειά της και στο ότι θα ήθελε οι κόρες της να ζήσουν στην καλύτερη χώρα στη Γη με πρόεδρο την Χίλαρι Κλίντον.

 

Η Μισέλ Ομπάμα μέσω του λόγου της έπλασε το εγκώμιο της Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας ότι είναι μια καταπληκτική γυναίκα/ηγέτης που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για τα πιστεύω της ακόμα και όταν συνάντησε πολύ δύσκολα εμπόδια. Για τον σύζυγό της Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πολλά χτυπήματα για την καταγωγή του, κατάφερε να περάσει στον κόσμο ότι τέτοιου είδους επιθέσεις δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στις ΗΠΑ.

Femme.gr καταπληκτικές γυναίκες

To Top