Ποιοι ειμαστε

 

Το blog femme.gr δημιουργήθηκε για να δημοσιεύει θέματα που ενδιαφέρουν τη σύχρονη Ελληνίδα. Επικεντρώνουμε σε ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, που αφορούν σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας της σύγχρονης Ελληνίδας, όπως η οικογένεια, η εγκυμοσύνη, το παιδί, η υγεία, η οικονομική δραστηριότητα και η γυναικεία επιχειρηματικότητα. Επίσης, προσπαθούμε να προβάλλουμε τη ζωή και το έργο σημαντικών ανθρώπων είτε διασήμων, είτε απλών πολιτών που με τις δράσεις τους αναδεικνύονται σε ήρωες της ζωής.

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι από τη φύση του πολύπλοκος και ευμετάβλητος με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση ότι η ανθρωπότητα πλέει σε αχαρτογράφητα νερά, ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια. Όλοι εμείς εδώ στο femme.gr πιστεύουμε στα θετικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου και θα προσπαθούμε συνεχώς να αναδεικνύουμε μέσα από τις δημοσιεύσεις μας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είμαστε αισιόδοξοι εκ φύσεως και αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στους φίλους και αναγνώστες μας.

Οι συγγραφείς των δημοσιεύσεών μας προέρχονται από όλο το φάσμα της κοινωνίας. Έχουμε έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες που επιμελούνται των ειδήσεων, αλλά και επιστήμονες, ιατρούς, νομικούς, ειδικούς σε θέματα οικονομίας και επιχειρήσεων, ψυχολόγους και πολλούς επαγγελματίες που δέχθηκαν ευγενικά να γράψουν για το femme.gr και να ενημερώσουν το κοινό μας.

Γράψαμε σε κάποιο από τα προηγούμενα άρθρα μας ότι πρέπει ως Έλληνες και Ελληνίδες να βρούμε το βηματισμό μας και να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών που βιώνει η κοινωνία μας εδώ και δεκαετίες. Πρέπει να κρατήσουμε ό,τι θετικό από τα παλαιά και να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητά μας, αλλά και να βρούμε ένα κοινό όραμα που θα μας ενώνει αποκαθιστώντας την εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς του κράτους.

Μέσα από τις σελίδες του femme.gr θα προσπαθούμε συνεχώς να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση αυτού του στόχου δίνοντας βήμα σε όποιον ενεργά καθημερινά παλεύει ναι προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο είτε μέσα από τη δουλειά/επιστήμη του, είτε μέσα από κοινωνικές δράσεις.

Femme.gr

To Top