ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Χίλαρι Κλίντον και επίσημα υποψήφια πρόεδρος

Η Χίλαρι Κλίντον και η κόρη της Τσέλσι

Femme.gr Φιλαδέλφεια ΗΠΑ. Σε ένα κατάμεστο Wells Fargo Center στη Φιλαδέλφεια, η Χίλαρι Κλίντον καταχειροκροτούμενη αποδέχθηκε την πρόταση να είναι υποψήφια για το προεδικό αξίωμα των ΗΠΑ. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ που προτάσσεται από ένα από τα μεγάλα κόμματα για την προεδρία. Η Χίλαρι απευθύνθηκε στους υποστηρικτές της και αναφέρθηκε εκτενώς στο βιογραφικό της και στην πολιτική της ατζέντα αν επικρατήσει του έτερου υποψηφίου Τράμπ. Για τον τελευταίο η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε με καθόλου κολακευτικά σχόλια και ειδικότερα χαρακτήρισε τις προεκλογικές του εξαγγελίες ως έωλες. Σχετικά με την πολιτική της στο μέλλον η Χίλαρι Κλίντον υποσχέθηκε ένα καλύτερο αύριο, βελτίωση της ζωής των Αμερικανών πολιτών, νέες και καλές δουλειές και απλόχερη παροχή προοπτικής στις μικρότερες ηλικίες.

Η Χίλαρι Κλίντον είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία των ΗΠΑ που προτάσσεται από ένα από τα μεγάλα κόμματα για την προεδρία.

Χίλαρι Κλίντον

Η Χίλαρι Κλίντον στο συνέδριο των δημοκρατικών.

 

Σε μια εκ νέου επίθεση προς τον Ντόναλτ Τράμπ η Χίλαρι Κλίντον προέτρεψε τους αμερικανούς να τον φανταστούν στο οβάλ γραφείο αντιμέτωπο με μια αληθινή κρίση. Συγκεκριμένα η Χίλαρι είπε ότι “πως είναι δυνατόν να εμπιστευθείς κάποιον που εύκολα παραπλανάται από ένα μήνυμα twitter, πόσο μάλλον να του εμπιστευθείς πυρηνικά όπλα”.

Ανάμεσα στο πλήθος υπήρχαν αρκετοί διαμαρτυρόμενοι, υποστηρικτές του Μπέρνι Σάντερς, αλλά οι φωνές τους επισκιάστηκαν από τις κραυγές υποστήριξης στην Κλίντον.

Κιρζ Καν Χίλαρι Κλίντον

Ο Κιρζ Καν, πατέρας μουσουλμάνου στρατιώτη που σκοτώθηκε στο Ιράκ στο συνέδριο των Δημοκρατικών. Στη φωτογραφία με τη γυναίκα του.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Κιζρ Καν, πατέρας μουσουλμάνου στο θρήσκευμα στρατιώτη, που σκοτώθηκε στο Ιράκ. O Καν μαζί με τη γυναίκα του έβγαλαν και κράδαιναν ένα βιβλίο με το Σύνταγμα των ΗΠΑ και απευθύνθηκαν μέσω της ομιλίας τους στον Ντόναλντ Τραμπ ρωτώντας αν το έχει διαβάσει ποτέ. “Αν δεν το έχεις διαβάσει, θα σου δανείσω το δικό μου αντίγραφο” κατέληξε με σκωπτικό ύφος ο Κιζρ Καν.

Εμφανής ήταν η προσπάθεια ανάδειξης από το επικοινωνιακό επιτελείο της ανθρώπινης διάστασης της Χίλαρι Κλίντον, με αποτέλεσμα ένας από τους ομιλητές να είναι η κόρη της Τσέλσι. Η Τσέλσι Κλίντον αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στο γεγονός ότι έζησε ουσιαστικά την εφηβεία της στο Λευκό Οίκι κατά τη διάρκεια της θητείας του πατέρα της. Η Τσέλσι περιέγραψε την μητέρα της ως ιδιαίτερα στοργική δίνοντας διάφορα παραδείγματα μέσα από την οικογεναιακή τους ζωή.

Με ορόσημο επομένως τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016, αναμένονται συναρπαστικές δημοσιογραφικές στιγμές από την αντιπαράθεση της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ. Αναμένουμε…

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016
To Top