Οροι χρησης

Ο διαδικτυακός τόπος femme.gr δημοσιεύει άρθρα, ειδήσεις και απόψεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη Ελληνίδα. Η παράθεση των γεγονότων γίνεται καλή τη πίστει και με γνώμονα την αντικειμενική ενημέρωση. Όπως και για οποιοδήποτε άλλο μέσο ενημέρωσης, είναι φρόνιμο οι αναγνώστες μας να επεξεργάζονται και να φιλτράρουν οποιαδήποτε είδηση πριν προβούν σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους. Από την πλευρά του διαδικτυακού τόπου femme.gr επενδύουμε στην αντικειμενικότητα και δεσμευόμαστε στο να παρέχουμε αξιόπιστη πληροφήρηση.

Σχετικά με προσωπική αρθρογραφία: Αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα αναγραφόμενα στα άρθρα που αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο femme.gr είναι οι εκάστοτε συγγραφείς. Ο ιδιοκτήτης του διαδικτυακού τόπου ουδεμία ευθύνη φέρει για ανακριβή γεγονότα που ενδεχομένως παρουσιάζονται. Οι συγγραφείς προέρχονται από ένα ευρύ τμήμα της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κοινωνίας και βάσει της πολιτικής του διαδικτυακού τόπου femme.gr, απολαμβάνουν την ελευθερία της έκφρασης στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος και με την προϋπόθεση του σεβασμού των διατάξεων του Συντάγματος της Ελλάδας.

Αρθρογραφία επί ιατρικών θεμάτων: Η παράθεση άρθρων σχετικών με την ιατρική στο διαδικτυακό τόπο femme.gr γίνεται με γνώμονα την προαγωγή της υγείας και την ενημέρωση των αναγνωστών και αναγνωστριών προκειμένου να βελτιώνουν κατά το δυνατό την ποιότητα της ζωής τους. Σε καμία περίπτωση τα σχετικά άρθρα δεν υποκαθιστούν την εμπεριστατωμένη γνώμη του θεράποντα ιατρού, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος στο να καθορίσει τη θεραπευτική αγωγή των ασθενών του. Οι αναγνώστες μας επομένως θα πρέπει να διαβάζουν τα άρθρα με την προϋπόθεση ότι δεν βασίζονται σε αυτά για τον καθορισμό θεραπευτικής ή άλλης αγωγής, που ενδεχομένως αναζητούν. Η πλοήγηση στο διαδικτυακό τόπο femme.gr προϋποθέτει την αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης.

Πνευματικά δικαιώματα: Οι ειδήσεις και τα άρθρα που αναρτώνται στον διαδικτυακό τόπο femme.gr προστατεύονται από πολλαπλά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχουμε την πολιτική στο να είμαστε ανοικτοί στην αναπαραγωγή των αναρτήσεών μας κάτω από τις εξής ΔΥΟ προϋποθέσεις: (1) Να αναγράφεται με ευκρινή τρόπο η πηγή προέλευσης (πχ πηγή femme.gr) και (2) Να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος (link) προς την ηλεκτρονική διεύθυνση προέλευσης του άρθρου. Θα ήταν πράξη καλής συνεργασίας η επικοινωνία μέσω email με τη διαχείριση του διαδικτυακού τόπου femme.gr μέσω της οποίας θα γίνεται επισημα αίτημα για την αναπαραγωγή των άρθρων.

Spamming και διαδικτυακό έγκλημα: Στα πλαίσια της ανάπτυξης και λειτουργίας του διαδικτυακού τόπου femme.gr, έχουμε προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες υψηλής τεχνολογίας για τη φιλοξενία σε αξιόπιστούς servers, με 24ωρη παρακολούθηση/monitoring για την αποτροπή διαδικτυακών επιθέσεων και αλλοίωσης των αναρτήσεων. Σημειώνουμε προς τους χρήστες του διαδικτυακού τόπου femme.gr ότι δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση να τους αποσταλεί μήνυμα οποιασδήποτε μορφής, που να ζητάει την παροχή προσωπικών στοιχείων και κωδικών πρόσβασης. Στο υποθετικό σενάριο της λήψης σχετικού μηνύματος συνιστούμε να μην προβείτε σε καμία παροχή προσωπικών στοιχείων, αφού σε τέτοι ενδεχόμενο θα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κακόβουλης προσπάθειας υποκλοπής προσωπικών δεδομένων.

 

To Top